don't let anybody stop you!

Jag är upptagen idag men imorgon ska jag skriva en analys som handlar om makt och sådant ur en film E.T haha tror nog att många har sett den men den sänder många budskap! ses imorgon eller ikväll.
love

Dress
lookbook.nu

don't live on lies

Jag har varit otroligt sjuk & är det fortfarande. Jag är kraftigt förkyld och hostar så jag hoppas att det går över snart för att jag vill gärna blogga nu när jag har börjat igen.Men snart kommer det en massa uppdateringar när jag mår bättre! ha en trevlig kväll.
love

ska

sova nu,är dödstrött.Filmen var hyfsat bra!
google.se

LEV FÖREVIGT MED MÄNNISKOBLOD

ska kolla på..
google.se
Älskar vampyerer! Blir fascinerad av de även fast det inte finns på riktigt men jag är en fantasifull människa.
Tror nog det är därför jag ÄLSKAR twilight!

Man lever inte för andra.

Skådespelerskan Taylor Momsen är känd för sin roll som Jenny Humphrey i ”Gossip girl”. Men hon är även känd för sin galna stil. Ni har väl kanske sett att hon har en egen stil men det betyder inte att man ska säga att hon inte ska sätta på sig de och att hon ska få en massa mejl om att hon är typ en dålig förebild. Låt henne vara, man får klä sig som man vill,det är ingen som bestämmer över en om hur man ska klä sig. Kanske föräldrar när man är så pass liten men hon är ju en ung kvinna.

 

google.se


UTELÅST

läste detta på aftonbladet nyss.

 

Kvinnan kunde först inte förstå varför hon var utelåst – helt naken.

I lägenheten sov innehavaren ruset av sig – utan att höra hennes bankningar.

Kvinnan hade gått i sömnen

 

iaf det går inte att kopiera haha. Kvinnan har tydligen gått i sömnen och hennes man har inte hört hennes bankningar eftersom han var så berusad.Polisen hade kommit och tillkallat låsmed och så länge de väntade så lånade några snälla grannar henne kläder.


Det låter lite roligt,man brukar oftast se det på komedifilmer och sådant,inte i verkligheten!


aftonbladet.se


ROB´s BIRTHDAY

Idag fyller Robert 24 år! Grattis till han! <3 hoppas att han får fler lyckade succer.
google.se

rykten återigen rykten

Robert Pattinson och Kristen Stewart verkar ha nu gett svar genom Oprah att de officiellt är ihop men fortfarande är det kul tycker jag för att oftast de som har varit med i en film och haft den där omöjliga kärleken så blir de kära i verkligheten! Hoppas att de blir lyckliga om rykten är sanna!
'
De är ju såå gulliga tillsammans google.se

Ana gina

Anagina är en bra bloggare för att hon får en att förstå saker och ting bättre genom sina roliga videos eller när hon bara förklarar. I vårt samhälle finns det väldigt många fördomar om Islam och i själva verket vet de inte ens mycket och då skitsnackar de bara! Tex att Kvinnor blir tvingade till slöja, det är ju inte sant bara för att man har sett en kvinna på tidning ,tv osv som har blivit tvingad till det så tror alla att islam är en religion som inte har några rättigheter när det gäller kvinnorna men jo kvinnorna har väldigt mycket rättigheter och faktiskt var det Islam som var den första religionen som gav kvinnan hennes rättigheter.
Det är från individ till individ hur man tolkar saker och ting, Afghanistans president hade bestämt att kvinnor inte får gå ut utan mannens tillstånd eller det är mannen som bestämmer när de ska ha sex osv sedan skyller de på Islam MEN som sagt så är det personen som tolkat det på ett jävligt konstigt sätt eftersom i koranen står det att kvinnan inte är tvungen att bära sjal och det är som någon slags ''rekomendation'' för att männen blir distraherade av det attraktiva håret. Man är inte tvungen. Och det är tom. en synd att tvinga någon till något!
Och det jag försöker komma fram till är att man inte ska dra alla över en kam. Om några har gjort något så ska jag inte säga ''alla muslimer är sådana, de gör så i sitt land'' Herregud om man är så jävla utbildad och har så mycket kunskap som vissa säger och här ser ni vissa inte alla eftersom jag drar inte alla över en kam, då har man brist på kunskap för att om man skulle kunna något de skulle man inte öppna munnen och ordbajsa hela tiden, speciellt i media och politiker även finns det väldigt många därute som verkligen har fördomar.
Ta reda på rätt fakta och sedan kan du föra din talan fram annars skapar det konflikter!

don't let him go if you can't live without him

Något som jag blir väldigt irriterad av är när ''storbloggarna'' alltid måste skriva ''visst är jag söt?'' eller ''man måste ju bjuda på sig själv'' eller när kissie en gång skrev något förolämpande om en läsare som hade skickat en i fanbild till henne, hur respektlöst som helst ju! Du borde vara glad att du ens fått någon jävla fanbild. Man blir verkligen arg.
google.se     hon såg mycket bättre ut förr men som vanligt vill man se ut som en barbie

train

Well well jag tränar just nu så ska skriva lite senare men vilka tittar på programmen som kommer på tisdagar?
Ugly betty,Dh &Cougar Town. Tittar ni på någon av de? Skriver snart igen
love



google.se

yrken

När jag gjorde testet som jag nedanför har skrivit om så tyckte jag att vissa yrken stämde precis på mig.
-Informera
-bild & form
-köpa,sälja,marknadsföra
-teater musik, film (inte teater men musik är ju en del av mig & älskar att skriva.)
-konstruera,mäta,rita
-utreda,planera,förhandla
Arktitekt skulle jag kunna bli och företagare men det är så svårt skulle också vilja skriva och hålla på med konst så kanske jag gör allihop!


google.se

2 cool 4 school

Jag är i skolan just nu och har en lektion kvar. Min lärare gav mig ett tips, om du inte vet vad du vill bli och vad du vill göra i framtiden så kan du gå in i arbetsformedlingen.se Där hittar du hur mycket som helst och det finns ett test du kan göra för att reda på mer om vad du vill göra!
                                                            love så länge!

Godnatt

ska ta och plugga lite sen lägga mig,blir mer uppdatering imorgon med en massa nyheter!

You are not the only one with a secret

Yeojin Bae Dress, Vintage Shoes, H&M Flower Crown
Jag älskar sånt,klassiskt och rent!
lookbook.nu


(vet inte hur man fixar en design men är det någon som kan och vill hjälpa till eller säga vart man gå in i  så att man kan göra det själv och få hjälp?)

Dags igen!

Jag ska börja blogga igen men kommer att resa snart så jag kommer nog inte uppdatera så ofta.
Idag i skolan hade vi en kampanj som hette likebehandligsplan. Det är som en lag, ALLA skolor i Sverige ska ha den och följa den.Jag tycker att det är en suverän ide, själva grejen handlar om att man ska behandla alla lika och försöka göra något åt mobbning. Inte bara stå där och vara tyst utan att gå fram och säga något till den som blir utsatt och vara en medmännsiska. Helt ärligt, hur skulle det kännas för er ifall ni blev utsatta och inte hade någon att gå till? Man måste vara uppmärksam, som förälder,lärare,vän etc. Jag tänker visa en video som de satte på i skolan som jag blev väldigt berörd av.
http://www.youtube.com/watch?v=JlWHVq4NJYc (vet inte hur man lägger in video längre haha)

Iaf Felicia blev sviken från både samhället dvs regeringen som inte brydde sig alls och personalen på behandligshemmet gjorde allting värre. Man hamnar ju där för att få hjälp osv men istället kränker de henne osv.
Att ingen gjorde något åt saken är ju bara för jävligt! Ingen domstol, ingen agerar. Jag hoppas på att personalen på behandligshemmet och de som mobba henne verkligen känner sig skyldiga till detta! Vila i frid, åtminstonde har du det bra men önskar att du kunde få ett bra liv är med i vår fruktansvärda värld!
(bild från google.se)
När ska det sluta?

Favvo

Linne Heart Svart
från kandeeshop.se                          min favorit!

Jag är med och tävlar i kan dee shop.

Hon har jättefina kläder och jag älskar på det sättet hon tecknar eftersom jag älskar konst ,så hoppas att jag vinner här är min favorit av hennes linnen :http://kandeeshop.se/product.php?id_product=223 . Spana in hemsidan, ni kommer älska hennes fina linnen t-shirtar osv. Puss

RSS 2.0