Nu drar jag!

Ska gå fixa till mig lite sen ska jag äta god mat
love

Susan Boyle

Jag tor nog att alla känner till Susan boyle som var med i Britains got talent. När hon först stog upp på scenen skrattade alla åt henne men när hon började sjunga hade hon en lysande röst. Jag kan tyvärr inte lägga upp videon eftersom det inte verkar funka? men den finns på youtube.com!

godmorgon?

Ja,idag så vet jag inte vad som händer men ska äta middag hos en vän.


Läs här om vad som händer i Iran:http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article6350626.ab

Allvarligt? det är verkligen synd om folket,Iran är en av världens farligaste länder ,tycker jag.Folket har ju rätt,Ahmedin najat (kan inte stava) utsåg sig till ledare när valet var slutfört men han fuskade det var den andra kandidaten hossien mousavi som egentligen skulle vara ledare nu och folket i Iran har all rätt att demonstrera eftersom har de något liv där? Deras regim tar död på folk, det är ju diktator där och de själva kallar det demokrati hahaha?  dessutom  så har de framställt islam som något väldigt dåligt.Kvinnorna får själva välja hur de ska gå runt med kläder eller utan.Styrelsen säger att det står så i heliga boken koranen att kvinnor måste vara täckta från topp till tå, och i Iran tvingar de kvinnorna att ha slöja.Men det är en synd att tvinga någon till något de inte vill göra ,så står det i koranen så de har hittat på detta allt själv!!!


Alla som verkligen tror på det ska ha slöja men man ska inte bli tvingad till något!

Godnatt!

Jaa,ska ta och äta något är dock inte hemma.Är hos moster och ska försöka hitta någon film eftersom vissa färgar håret och babblar med sig själva haha!

I love to draw!

Jag älskar verkligen att rita,det är så roligt och man uttrycker sina känslor samtidigt.Jag själv är ganska duktig på att rita,har fått det från mamma men jag tränar väldigt mycket på det genom böcker som visar hur saker och ting ska vara osv. Det är alltid bäst att sträva efter mer,någon dag i framtiden så kanske jag skulle kunna ha nytta av mina teckningar.Jag har funderat på att ta lektioner? vi får se. Detta är bara en bild från google.se som jag tyckte var vacker:

(bild: google.se) 


Herregud!

KOM IGEN!!! Jag har skrivit om detta tidigare men jag är bara tvungen.MTV är VAR en bra kanal förut ,nu så har den blivit korkad! De visar samma avsnitt om & om &om igen osv. Men hallå visa musiiiik istället?????
Istället visar de hela tiden gamla avsnitt av programen,Jag lovar jag kan the hills utantill HAHA! Come on please skärp er för i helvete!



(bild: google.se)

vem vill du kyssa under misteln?

Well well,Robert Pattinson verkar ha tagit världen med storm & jag är glad eftersom jag älskar honom! :):)
I USA fick folket frågan vilken kändis vill ni kyssa under misteln? Robert vann om man säger så nu då,han knäckte både Brad pitt och Johnny depp med 47 % LAlALAla haha skoja!


Robert Pattinson

källa: google.se


Jag älskar långa naglar!

Jag gillar verkligen långa naglar,och för den delen mönster på! Fransk pedikyr är nog en av de finaste eftersom att den ser mest naturlig ut haha! Ska nog ta och fråga kusinen ifall hon kan boka tid nånstans bra så att jag kan förstärka naglarna.Man alltså har sina egna naglar som är långa men förstärkning är till för att de inte ska brytas osv.

me love:


nyår redan???

Ursäkta att jag inte har skrivit på 2 dagar,har inte varit hemma.Jag har shoppat lite,köpte en kjol,klänning till nyår,linne & basklänning.Snart är det nyår,för i helvete! tiden går så snabbt!vet inte vad jag ska göra just nu,vad ska alla göra då? då var det dags för nyårslöften igen:
- Höja betygen.
-äta nyttigt OMG!
-börja träna och promenera!
kommer inte på något mer....det kommer mer med tiden,vi får se haha.



                                                  love

jag vill ha alla de här...









(skorna är från hemsidan sexy-louboutin.com.)

GOD JUL!

Hoppas att alla får en trevlig jul,men jag firar inte direkt men jag ska ha en massa fun från och med imorgon massa fiestaaaaaaaa!

love


4min

snart kommer fruarnaaa,skriver efteråt!



Love


vilken ska man titta på?

Idag är det onsdag och då kommer roliga programmet The real housewives of new jersey,men just den tiden kommer en massa andra filmer,vilken ska man titta på da? Tror nog att det blir fruarna trots allt så vill man ju inte missa rolig italiensk dram visst? Och imorgon är det julafton ,helvete vad tiden går snabbt!!!


 Hatar henne i mitten,hon heter danielle.Hon är verkligen trash!
(bild lånad från google)


love

I thought I was your little princess,but unfortunately I wasn't...


When I listen to music ,I fly from the reality

Music.jpg Music image by cajanda

no music no life!


Christmas tomorrow!


llove


Rob & kristen

Robert Pattinson, 23, och Kristen Stewart, 19, kan inte komma överens om var de ska fira den stundande julen.  

Enligt källor till Star magazine vill Rob ta med sig ”Twilight”-kollegan till sin familj i London, medan Kristen vill tillbringa högtiden i Los Angeles.  

En uppgiftslämnare säger till tidningen att ämnet vuxit till ett stort problem då julfirandet i USA och England bara är tre dagar bort:  

— Kristen vill verkligen att Rob ska komma till henne i Los Angeles, men han vill vara med sin familj.  

Källan säger att Rob är helt utmattad efter det gångna årets filmarbete och att han vill ha lugn och ro omkring sig och att Kristen inte visar någon förståelse.  

— Hon är inte ett dugg road av det här.


De gillar verkligen varandra ,kristen hade sagt att de har en nära relation but hennes pojkvän då?jag tror att de har gjort slut! De passar iaf,jättegulliga haha!



(källa:msn.se)


Oh my....

Blod överallt Trappuppgången var full av blodiga fotspår.
Blod överallt Trappuppgången var full av blodiga fotspår.
Foto: Jonas Bilberg

Granne mötte sonen med kniven i handen

SÖDERTÄLJE. Den 22-årige sonen kom springande i trappuppgången, blodig och med en kniv i handen.

När han mötte grannen sa han:

– Jag högg ihjäl henne. Jag högg ihjäl mamma.

Grannen mötte mördaren i hyreshuset i Södertälje vid halv åtta i går morse.

– Han sprang upp och ner i trappan. Han var blodig från topp till tå och jag trodde först att han skadat sig. Jag frågade vad som hade hänt.

22-åringen stannade till och vände sig mot grannen.

– Jag såg att han höll i en kniv. ”Jag har huggit ihjäl mamma”, sa han. Jag tänkte mig inte för utan röt i: Vafan då för? Han sa då att det var av olika orsaker, säger grannen.

En fruktansvärd scen

Mannen sprang sedan i väg igen och grannen låste dörren om sig.

– Jag föll ihop på golvet innanför dörren. Chocken kom då, säger han.

När polisen kom fram möttes de av en fruktansvärd scen. Utanför porten syntes blodiga handavtryck och fotspår i snön. I trapporna syntes otaliga blodspår.

Och i lägenheten låg den 43-åriga kvinnan död.

– Det rådde inga tvivel om att hon mördats, säger poliskommissarie Lars Åkerblom.

Mådde dåligt

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska 22-åringen nyligen ha avtjänat ett fängelsestraff för misshandel. När han frigavs flyttade han hem till sin mamma. I samma trappuppgång bor också hans syster.

– Det har verkat vara en mycket kärleksfull familj. Det här är mycket obehagligt, säger en granne.

I går kväll mådde 22-åringen så dåligt att han fick föras från polisarresten till rättspsykiatriska avdelningen på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge.

– Där finns möjligheter till en helt annan omsorg än vad vi kan erbjuda, säger Eva Malm, stationsbefäl på Södertäljepolisen  


Ugly betty inom få minuter!



love


OMG OMG JAG SVIMMAR SNART


jag har fobi för ormar ,alltså jag kommer bokstavligen inte kunna sova inatt!!!


?

Tittar just nu på hogan knows best.älskar honom så jävla skön och gillar också brookes program alltså hans dotter,hon sjunger ju men jag har aldrig sett henne på mtv eller hört på radio? Lite konstigt eftersom när man kollar på hennes program så filmar de in videon och sånt men man ser aldrig de? Jag gillar brooke som person och hon verkar inte vara falsk.asså alla mtvs program är ju typ falska hahaha ne menar inte så ,the hills tex de alla är fan falska men brooke är inte som de tycker jag.Fast hennes kläder är lite fula och trashiga haha.
Och har ni märkt att de knappt visar musik längre på mtv wtf? det är ju bara deras påhittade program som next ,osv.Jag stör mig verkligen på det programet! Borde klaga men vart ska jag gå med min åsikt? helt ärligt det de börjar överdriva och kanalen borde inte längre heta mtv.
hittade en låt med brooke :)
hon är faktiskt ganska söt.





från förlossning till catwalk

heidi klum har ju fött 4 barn nu? tror jag och varje gång så blir folk chockade när hon plötsligt är med och går på catwalken men självklart blir man ju typ chockad att hon precis har fött barn och så plötsligt är hon i sin snygga kropp igen men det är inte så ovanligt alltså hon tränar med sin personliga tränare och undra på hur mycket hon kämpar? efter några veckor så är kroppen snygg och slimmad.Det finns flera kändisar och vanliga människor om man säger så, som blir smala igen inom kort tid vare sig det är träning eller inget av det.Något som var imponerande var att Jennifer lopez gjorde triathlon efter 2-3 månader efter förlossningen,så ganska duktig måste jag medge men det är inte bara kändisar som får den snygga kroppen efter förlossningen ,alla andra är ju likadana och alla gör ju samma sak för att gå ner i vikt.Och när man har fött barnet så går man ner automatiskt i vikt,visst?


(bild lånad från aftonbladet.se)

                                                        love

love

Hejsan,kunde inte blogga igår pågrund av personliga skäl,har knappt sovit inatt,ska bara vila idag haha gör ju det varje dag men idag kommer ugly betty längtar!
kollade nyss på new moon igen på datorn haha snacka om dålig grafik men vad som helst bara för att se den!
skriver senare ska ta och äta något!

älskaaaar!

läggdags

nu måste jag gå och borsta tänderna ,ska upp tidigt imorgon.

When you can't be with the one you love - will you stay with the one who loves you?

1977-2009

Brittany murphy dog tidigt imorse i lokal tid i Los angeles efter att hon drabbats av hjärtstillestånd medan hon stod i duschen hemma. Fan vad synd! Har sett henne i flera filmer.


har sett henne i den här filmen:






(bilder lånade rån google)


me like blek hy!

Jag har inte uppdaterat på hela dagen men har inte orkat! nu förtiden är det ju bara att vara brun som gäller typ men inte för mig,självklart är brun jättefin och då menar jag fin brun haha .Annars så är det ganska ojämnt asså typ 1 kg puder/foundation på ansiktet och nedre delen är ju hur blek som helst! men det bestämmer man själv,jag tycker att det är fint att lägga foundation som är samma färg som hyn och inte 3 gånger mörkare för då ser det naturligt ut.Men jag själv är inte brun utan mest blek eller så är jag typ gul hahaha gul/vit rättare sagt,men släkten är jävligt bleka! och jag gillar bleka människor eftersom det inte finns så många av de längre haha ,alla är bruna nu förtiden. iaf att vara blek är ju hur snyggt som helst och unikt förstås. Men oavsett om det finns många av de eller inte så spelar det ingen roll eller hur? haha jag gillar såna här typer av hy:

 Dita von tesse
 
och han så klart ,my man!  
 

men så klart gillar jag bruna också:


(bilder lånade från google)


I can't do this anymore







(bild lånad från google)


älskar honom!

RobertPattinsonHairstyle2.jpg image by suwarnaadi




Today / proppmätt

Idag har man mött släkten och ätit en underbar middag.Snart rullar man hemmåt,orkar inte vara hos släktingarma haha får huvudvärk! Få se vad som händer senare..love

Just nu vill jag ha detta:


(bild lånad från google)

Gammal men sjukt rolig& konstig.


Erik grönwall

Jag blev så jävla glad när erik vann,hans röst är så sexig haha.


bloggar

Jag tycker faktiskt att Dollyblond är den bästa bloggaren,hon är intresannt,egen klädstil som är ganska snygg kan jag säga och håller på med coola saker som smycken osv.De flesta andra är ganska tråkiga och skriver nästan samma sak i sin blogg och ja omogna kan man väl säga? haha.
nu ska man hoppa in i duschen.
love



kläder

Jag har tittat på den här klänningen ganska länge nu och jag har letat efter den men den finns i inte i butiken monki? Här är några fina klänningar som jag vill ha:
den jag letar efter


den är vanlig,men ändå :)
och jag skulle gärna vilja ha de här skorna :

Allt detta är från monki,monki har jättefina kläder dock dyra ibland men det är värt pengarna!
love


vilken ska man titta på da?



eller

ja,då är det så att det finns de här filmerna på tv eller i försig finns det några till men har redan sett de.Och de är inte så bra,ja vi får väl se vilken vi tittar på.
love


Jason derulo :)





Älskar låten!


Första inlägget!

Hej allihopa! jag tänkte inte börja skriva förens designen och allt var fixat men orkar inte vänta.Jag har tidigare haft blogg men hade inte tid så nu ska jag börja blogga igen. :) I min blogg så kommer jag att skriva om allt möjligt,bl. mode,tankar&åsikter & twilight,haha osv.

Det snöar för fullt ute,oh my! Det känns som en evighet sen,i sverige så är snön ganska tråkig ju.Snöar ena dagen och så nästa är det slask & massa äckligt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0